Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, на якому з'явилася в кумедній позі і вбранні.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в довгому об'ємному пальто коричневого кольору і у масивних чоботях. Її волосся розпущене і заховане за коміром, а на обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри. При цьому Христина розкинулася на якомусь розкладному кріслі в неприродній позі і спідлоба дивиться в камеру. У підписі до кадру Асмус написала: "Тут не буде поста про карантин, вірус, паніку, самоізоляцію, реклами зволожувача повітря, останніх світових новин, лайфхаків з миття рук і розумних міркувань про усвідомленість". Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію актриси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.