Відома російська акторка Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала кілька оригінальних кадрів зі зйомок, на яких з'явилася в досить суперечливих образах.

На першому фото Крістіна з'явилася у ляльковому образі в білому вбранні і з пишними кучерями на голові. При цьому на її обличчі яскравий макіяж, а червона помада ніби потекла аж по шиї. На другому знімку акторка вже з рожевою перукою на голові і більш спокійним макіяжем з кокетливими чорними стрілками. На третій фотографії Асмус вже в більш зухвалому і розпусному образі, на ній світла кофточка, волосся у недбалій зачісці, а на обличчі знову яскравий макіяж. На останньому фото Христина вже в більш звичному для неї ніжному образі зі спокійним макіяжем і випрямленим волоссям. При цьому можна помітити, що весь час акторка повернена однією "робочою" стороною обличчя. У підписі до фото вона написала: "У грудні я знялася в повнометражному фільмі "Кітобой". Це не хоррор, це драма. Я зіграла дівчину з секс-відеочату. Уууфь".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.