Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий ролик, показавши одні з улюблених образів з нового "інопланетного" кліпу на хіт "Новий Рим", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка позувала в рожевій пухнастій шубці з незвичайною перукою на голові, а також у відвертому боді з хижим леопардовим принтом, глибоким декольте і прозорими вставками.

"яка?😇
#новыйРим", - поцікавилася Лобода. Фолловери ж не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Коли помила голову і лягла спати🤣🤣🤣🤣🤣🤣", "Всі такі різні і 🔝🔝🔝🔥🔥🔥", "Як так можна виглядати навіть з такою зачіскою??😍😍😍👍", "Всі офігенні! Що обличчя, що тіло на все приємно Дивитися!🌷🌷🌷", "Шкода, що пісня і кліп схожа на творіння Біллі Айлиш...", "Неймовірна краса". Варто відзначити, що зіркова красуня зізналася, що зйомки давалися їй нелегко, адже її підвісили на цілих 3 години на трос-гумку і вимагали без зупинки стрибати вгору-вниз, виконуючи при цьому акробатичні елементи. Також Світлані давали лише 2 тижні на постановку і вивчення хореографії, розминалася співачка у невеликій гримерці, де їй також робили масаж і макіяж одночасно.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.