Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу милі фото, на яких позує разом зі своїми доньками – Євою і Тільдою.

Як видно, фотографії Світлана зробила сама, вона з доньками і обіймає їх. Вона сидить з одного боку, старша дочка Єва з іншого, а молодшенька Тільда посередині. При цьому старша сестра долонькою закриває обличчя молодшої, і це на всіх трьох знімках, які виклала співачка. Лобода з'явилася перед камерою в домашньому образі – на ній чорна майка, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото зірка написала: "У не вільному переміщенні, у відсутності концертів, зйомок, шаленому ритмі є великі переваги. Ти нарешті, належиш тільки своїм дітям і своїй сім'ї. Ти – вдома, а значить у повній безпеці". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами.

Коментарі під постом Лободи
Коментарі під постом Лободи

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.