Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість вирішила закликати фанатів до відповідальності і в період пандемії коронавірусу ізолюватися від суспільства. Власне, вона й сама це зробила. У своєму новому пості співачка розповіла, що скасувала всі заходи і самоізолювалася з дітьми і нянею.

Як видно, у своїй публікації Лобода виклала пікантне фото, на якому позує в чорних шкіряних штанах і темному ліфчику, поверх якого накинула об'ємну рожеву шубу. Співачка зображена в розслабленій позі, вона не дивиться в камеру, трохи відвернувши голову з сумним виразом на обличчі. У підписі до кадру Світлана написала: "Ще до оголошення пандемії я скасувала всі зустрічі, виступи та будь-які контакти, пішовши в самоізоляцію з доньками і нянею. І я закликаю всіх моїх шанувальників наслідувати мій приклад. Ми несемо відповідальність один за одного. Це потрібно розуміти. Давайте берегти один одного, будь ласка". Шанувальники зірки підтримали її в такій соціальної відповідальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.