Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, запропонувавши поставити їй найцікавіші і незвичайні питання в Сторіс. Так, артистка виставила архівний кадр, на якому її важко впізнати, а також дала кумедні відповіді. Приміром, зіркова красуня зізналася, що робила з лопухом, чи планує концерти в Росії, а також привідкрила завісу особистого життя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Олена Савраненко (справжнє ім'я виконавиці) зізналася, що її звали пару разів заміж, проте до сімейного життя у дівчини справа так і не дійшла, адже кохання було невзаємним. Також зірка згадала хуліганські витівки в рідному селищі міського типу Капітанівці. Красуня ностальгічно розповіла про те, як крала черешні у сусідів в саду, а ще голосно кричала, повертаючись під ранок з дискотеки. Артистка заговорила і про концерти, видавши, що іноді "лажала" на сцені, фальшивлячи, однак це давало їй стимул рухатись вперед. Про виступи в Росії Alyona Alyona дала лаконічну відповідь - не давала концертів і не збирається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше