Відомий російський та український телеведучий, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв часто звертається до своїм підписників у соціальних мережах з різними міркуваннями та побажаннями. Однак на цей раз Діма прийняв рішення поділитися досвідом "надуманих діагнозів".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Публікація Дмитра Шепелєва, Instagram
Публікація Дмитра Шепелєва, Instagram

"Якось я зайшов до бібліотеки Британського музею, щоб навести довідку про засіб проти легкої хвороби, яку я десь підчепив, - здається, сінної лихоманки. Я узяв довідник і знайшов там все, що мені було потрібно, а потім знічев'я почав перегортати книгу, переглядаючи те, що там сказано про різні інші хвороби. Я вже забув, в яку недугу я поринув спочатку, - знаю тільки, що це був якийсь жахливий біч роду людського, - і не встиг я добратися до середини переліку "ранніх симптомів", як стало очевидно, що у мене саме ця хвороба. Кілька хвилин я сидів, як громом уражений, потім з відчаю взявся перегортати сторінки далі. Я дістався до холери, прочитав про її ознаки і встановив, що у мене холера, що вона мучить мене вже кілька місяців, а я про це і не підозрював. Мені стало цікаво: на що я ще хворий? Я перейшов до танцю святого Вітта і з'ясував, як і слід було очікувати, що на нього я теж страждаю; тут я зацікавився цим медичним феноменом і вирішив розібратися в ньому досконально. Я почав просто за алфавітом. Прочитав про анемію - і переконався, що вона в мене є і що загострення має початися через два тижні. Брайтовою хворобою, як я з полегшенням встановив, я страждав лише в легкій формі, і, будь у мене вона одна, я міг би сподіватися прожити ще кілька років. Запалення легенів виявилося у мене з серйозними ускладненнями, а грудна жаба була, судячи з усього, вродженою. Так я сумлінно перебрав всі букви алфавіту, і єдина хвороба, якої я в себе не виявив, була пологова гарячка. Залишайтеся по можливості вдома. Так набагато спокійніше.", - відверто поділився історією Дмитро Шепелєв.

Мораль цієї історії проста — діагноз може поставити тільки фахівець з ліцензією. Бережіть себе. Найкраще під час карантину залишатися вдома.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вдівця Фріске Шепелєва застукали з молодою коханкою у найнезручніший момент, фото.

Як повідомляв Знай.uа вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв несподівано пішов назавжди.

Знай.uа писав, вдівець-альфонс Жанни Фріске Шепелєв вибрав собі нову жертву.