Популярна українська співачка Оля Полякова, яка зайняла місце Володимира Зеленського у шоу "Розсміши коміка" і була тренером гумористичного шоу "Ліга Сміху", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Сидячи на карантині Оля запустила прямі ефірі в соцмережі, в яких грає "Правда чи дія" зі своїми зірковими друзями. Нещодавно співачка вела ефір з телеведучою Машею Єфросиніною, а в цей раз анонсувала ефір з російським співаком Філіпом Кіркоровим.

Оля опублікувала у соцмережі фотоколаж, яким повідомила про прямому ефірі з російським "королем поп-музики". У підписі до публікації зірка написала: "Сьогодні буде спека! Як і обіцяли, разом з Королем поп-сцени. @fkirkorov вийдемо в прямий ефір, щоб зіграти в онлайн-гру «Правда чи дію». Ви з нами? Підключайтесь до 19:00". Це і стало причиною скандалу – Полякову розкритикували в коментарях до цього посту. Хоча, треба сказати, що багато зацікавилися цим ефіром, і заявили, що будуть його дивитися.

Пост Полякової
Пост Полякової

Коментарі під постом Полякової
Коментарі під постом Полякової

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.