Пластичний хірург Едгар Камінський після розлучення зі співачкою Славою Камінської довго приховував новий роман з Ольгою Багатою – арт-директором дизайнера Жана Грицфельдта.

Дівчина поділилася спільним знімком з коханим у захисних масках. У публікації Ольга повідомила про участь Камінського у благодійній акції. Флешмоб зіркового хірурга має на увазі збір коштів на допомогу для тих, хто втратив дохід у період карантину.

"Я щиро співпереживаю сім'ям, що опинилися в дуже складному становищі і неймовірно захоплююся справжніми героями: скільки матерів всиновлюють дітей у надії їх ощасливити, скільки тих, хто не перестає боротися зі страшними недугами своїх дітей і близьких. Ви герої! Ви берете на себе непосильну відповідальність. Я щиро пишаюся, що у нашій країні є такі люди з великої літери, які не відступають від життєвих труднощів і з відвагою і непохитною вірою йдуть тільки вперед, не здаючись. У ваших серцях живе величезна любов і сила, що викликає захоплення і повагу", - зазначила Ольга.

Крім того, дівчина зізналася, що пишається своєю другою половинкою і назвала Едгара "коханою людиною".

"Я дуже пишаюся своєю коханою людиною Едгаром Камінським, його друзями і всіма людьми, які приєдналися до флешмобу #оставайсядомаяпомогу", - написала Багата.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінський порадив, як уберегтися від коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська видала 5 безпрограшних ідей, чим зайняти дітей на карантині.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої порадив хороший спосіб зміцнити відносини на карантині навіть без сексу.