Відома співачка Ольга Меганская, яка є солісткою групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала печеня, на якому з'явилася у відвертому образі, пише Politeka.net.

Як видно, Ольга знімає себе на телефон у величезне дзеркало. Перед камерою вона з'явилася в сексапільному чорному платті з спокусливим розрізом, яке оголило довгу ногу. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі акуратний макіяж. Дівчина і так і сяк крутиться перед камерою, демонструючи пружні форми. У підписі до фото Меганская розповіла про сценічних пригоди, які були в її кар'єрі. "Концертна діяльність завжди сповнена сюрпризів. Іноді сюрпризи бувають не дуже приємними. Невеликий список того, що було на наших концертах за останні 2 роки і відразу спало на думку", - написала вона і залишила той самий список.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.