Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала сльозливе відеозвернення, в якому закликала фанатів дивитися серіал "Божевілля", в якому вона знялася.

Перед камерою Христина з'явилася у себе вдома, вона дивиться в камеру зі сльозами і розмазаною тушшю на очах. Спочатку навіть не зрозуміло, що все це дуже награно – вона звертається до шанувальників з проханням подивитися інтернет-серіал "Божевілля". А у підписі до відео Асмус розповіла, що сценаристами цього кіно виступили творці українського серіалу "Слуга народу", в якому головну роль зіграв нинішній президент України Володимир Зеленський. "Регіт, треш, самоіронія і рок-н-рол за посиланням у шапці профілю! Від сценаристів «Слуга народу», продюсерів «Мажор», «Гоголь», Проект «Ганна Миколаївна», «Тригер», «Ялинки», «Без мене» (і ін) новий інтернет-серіал "Божевілля", навіяний сучасними реаліями", - написала Крістіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.