Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим селфі, позуючи в білосніжній сорочці на тлі блакитного неба. Так, артист вирішив пофілософствувати про своє життя, звернувшись до цитат індійського духовного лідера Ошо і зазначивши, що людина сама творить свій настрій.

🦋 «Ти – причина своїх страждань, свого щастя й своєї гордині. Ніхто не несе відповідальності за те, що ти відчуваєш, ти і тільки ти! Ти – свої власні пекло і рай.» Сподобалося цитата мудрого #ошо Я, звичайно, не мудрець, але завжди кажу, що на життя краще дивитися з посмішкою🙂 Адже від настрою людини, залежить те, наскільки яскравим і кольоровим буде її чорно-біле життя! 😉 поділився думками Козловський

Фанатки не пройшли повз, пускаючи слинки на нове фото кумира і погоджуючись з його словами, деяким він навіть нагадав священика: "Який же ти гарний гад😍", "Все вірно, Віталій. Люблю ваші філософські пости!🔥💪 PS: Іншими словами💁🏼‍♀️Коваль свого щастя - ти! Як думаєш, так і живеш.☝️🤗☀️", "Священик)", "Всі дивляться на манікюр?)", "Чарівний 😍", "Пастор! Чому самі без посмішки?".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.