Популярний радіоведучий і автор шоу "Слава+" В'ячеслав Дьомін зізнався, що зараз важить 96 кг і до кінця карантину планує скинути зайве.

"Кожен рік приблизно в цей період я сідаю на дієту для того, щоб влітку надіти обтягуючу майку і перехожі не вітали з поповненням. Вирішив до кінця карантину скинути зайві кілограми, а їх біля шести – зараз важу 96", - написав ведучий у своєму Instagram.

За його словами, новий раціон складатиметься в основному з білкових продуктів і включає в себе п'ять прийомів їжі та один перекус. Крім того, Слава на час схуднення відмовився від картоплі.

"Найголовніше – за 15 хвилин до їжі випивати стакан води", - зазначив Дьомін.

Він під час схуднення також буде займатися спортом у домашніх умовах і обіцяє після відведеного терміну поділитися результатами з шанувальниками.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Макс Барських розповів про зіркові привілеї – "Обов'язково зробить".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Козловський образив Олю Полякову у всіх на очах – "Ну ти й страшна".

Також портал Знай.uа писав, що Віра Брежнєва на карантині розкрила мрію Меладзе – "Чим довше, тим краще".