Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів. А нещодавно, 30 квітня, артист трепетно привітав співака Філіпа Кіркорова з 53-річчям, назвавши того "Королем", чим викликав здивування деяких фоловерів.

Варто відзначити, що Філіп і Володимир не знайомі між собою особисто, проте в прямому ефірі Остапчук нагадав Олі Поляковій, що в часи участі "Танців з зірками" співак підтримував саме його, а також передав через Ольгу скромний презент - iPhone 11.

Дорогий @fkirkorov ⠀ Вітаю з Твоїм днем і бажаю, щоб та теплота, кураж та щирість, яку Ти випромінюєш, завжди поверталася до Тебе сторицею. ⠀ King is always King 👑 підписав фото Остапчук

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися, прокоментутвав і телеведучий Сергій Притула:"Вов, нагадай коли там днюха у лєпса і тіматі? Щоб я не забув свічку на скапання поставити!", "А Вова прикордонників не хоче привітати з професійним святом??? Філіпа вітає,ще б путіна привітав з чимось...", "Рукалице... Вова, ти гониш???", "Пане Остапчук, а Кіркоров хоч знає, хто Ви? 😂", "Філіппіч король????розмішили😂😂😂😂.", "Не заважайте Вові айфон відпрацьовувати😅😁", "НАЙГІРШЕ, коли людина - СРАКОЛИЗ👆", "Не думала, що таке побачу в своїй стрічці 🤦🤦🤦 ех.... 😕".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.