У п'ятницю, 1 травня, на СТБ покажуть 9 випуск реаліті "Холостяк 10". Пристрасті на проекті все більше загострюються, і цього разу учасниці відчують дух конкуренції на повну.

Крім двох індивідуальних побачень з Дашею і Вікою, зустрітися на груповому побаченні з Максом Михайлюком випаде можливість також Аліні з Христиною. Разом з запрошенням дівчата отримають квитки в Єгипет.

"Буде там Аліна чи ні – це неважливо. Головне, що я побачуся з Максом", – скаже Христина.

"Холостяк-10", фото СТБ
"Холостяк-10", фото СТБ

Холостяк запропонує дівчатам прогулятися набережною на конях. Але учасницям доведеться самим вирішити, хто поїде разом з Холостяком, а хто – окремо. Увечері Макс запросить їх у ресторан, де з кожною у нього відбудеться серйозна розмова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вечір перестає бути млосним", – відзначить Аліна після гострих питань Холостяка.

"Я не розумію, до чого ці питання", – здивується Христина.

Макс і Христина, фото СТБ
Макс і Христина, фото СТБ

Крім того, для всіх дівчат стане повною несподіванкою повернення в проект Даші. Хто з суперниць не впорається з емоціями? А також – на що підуть учасниці, щоб залишитися у проекті?

учасниці "Холостяк-10", фото СТБ
учасниці "Холостяк-10", фото СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, провал, поцілунок і еротична поезія – чим закінчилися побачення з Максом на шоу "Холостяк".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.