Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Так, нещодавно у своєму Instagram холостяк повідомив, що створив власний ювелірний бренд, товари якого "нареченої" зможуть палити і в Україні.

Іраклі опублікував миле фото, на якому позує у світлій футболці і з ювелірними прикрасами, а в підписі до нього розповів про нову сфері своєї діяльності, а також поділився благодійними планами. "@makatsaria.jewelry – це не тільки ювелірні вироби, це бренд, в який закладена філософія мого життя з її головними принципами: робити добро, допомагати нужденним, вести здоровий спосіб життя, любити", - написав Макацарія. І додав, що кожен, хто купує виріб його бренду, автоматично робить свій благодійний внесок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.