Відома російська телеведуча і блогерша Настя Івлєєва порадувала публіку новим відео на своїй сторінці в Instagram. Схоже, зірка вирішила розважити себе на карантині і вже показала, чим можна зайнятися вдома. Настя опублікувала в мережі смішне відео, на якому намагається станцювати на жердині, але щось пішло не так.

Для танцю Івлєєва вбралася в короткі чорні шорти і темний топік на бретельках, а на її ногах чорні черевики на підборах. Відео починається з того, що телезірка епічно залітає на жердину, але не утримується на ньому і падає, по дорозі у неї злітає синій перуку. Потім була спроба номер два, і Насті таки вдалося трохи покрутитися, але потім вона все одно сповзає з жердини. У підписі до ролика блогерша написала: "Коли колишній зайшов у клуб, а в тебе вже келишок винця. Є тут танцівниці?". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.