Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом, і як виявилося, готувалася до весілля в кінці травня. Однак карантин змінив плани закоханих – весілля довелося перенести на кінець літа або навіть на осінь.

У своєму Instagram Микита показав цікаве відео з коханою, а в підписі до нього натякнув на можливу вагітність Даші. У ролику парочку можна побачити в домашній обстановці, вони кумедно танцюють перед камерою, повторюючи рухи синхронно. "На паркет виходять… Підходимо в наступний тур чи ні? Для уточнення, я поганий танцюрист, зате буду чудовим татом. Так що такий номер для мене – особистий рекорд", - написав Добринін у підписі до публікації. А фоловери почали активно обговорювати веселе відео парочки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.