Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А в цей раз зоряна красуня показала публіці, як вийшла на прогулянку з новонародженою дитиною.

У соцмережі Кекелія опублікувала зворушливе фото, на якому позує на вулиці в Києві. На прогулянку дівчина вийшла в світлих широких джинсах і білій кофтині, поверх якої накинула довгий бежевий плащ. Волосся Віри розпущені і трохи розпатлане вітром, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. В руках вона тримає букет бузку, і стоїть поруч з коляскою з сином. У підписі до фото Кекелія написала: "Сьогодні вперше я святкую День Матері в ролі мами, а малюк обживає свою першу комфортну машину. Всіх матусь вітаю з цим святом! Здоров'я Вам, вашим прекрасним діткам і міцних відносин всередині родини". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Віри, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.иа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.