Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле фото, на якому позує в цікавому образі, а в підписі до нього висловила свою думку з приводу деяких людей.

Як видно, перед камерою Слава з'явилася на вулиці, на прогулянку вона вийшла в стильному луці. На ній модна джинсова курточка, під якою видно світлу футболку з принтом у вигляді фотографії героїв серіалу "Друзі", яка розмістилася просто на грудях. Волосся співачки недбало укладене і покрите забавною кепочкою, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до посту Камінська розмірковує на тему того, "чому люди не показують свою справжню сутність". "Одна частина людей підлаштовується під думку інших, наступаючи на горло власним інтересам або кордонів. Інша – егоїстично і зверхньо, надівши на себе корону, намагаються здаватися важливіше і впевненіше, демонструючи свою перевагу", - пише Слава і продовжує висловлювати свою думку вже більш докладно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.