Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. Знаменитість поділилася серією відвертих кадрів, позуючи на ліжку лише в шовковій піжамі ніжно-рожевого кольору з білими рюшами, засвітивши розкішну струнку фігуру. Так, 53-річна артистка зізналася, що хоч і обожнює подібні пікантні комплекти, вдома все ж ходить в спортивному костюмі, а от у більш інтимних вбраннях знімається в кіно. Ольга зазначила, що носила б шовкові піжамки кожен день, адже у неї часто буває романтичний настрій, проте біля плити з борщем не хоче виглядати "гламурно".

Люблю гарні домашні комплекти з шовку...У мене є декілька прекрасних піжам і халатів,але одягаю в домі спортивний костюм,а в цих комплектах знімаюсь в кіно..😜 Наскільки часто ми одягаємо цю красу,аби чоловік зробив нам комплімент?Звісно,я б їх носила щодня,але біля плити з борщем не до гламуру.. Але душа просить чогось романтичного😳🤩💍👛👗🩱👒👘🛍 поділилася думками Сумська

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Вау 😍😍😍!!! Захоплення! Захоплення! Захоплення! Україні пощастило, що в неї є Ольга Сумська 💯!!!!", "Дуже ніжно🔥", "Красуня. ❤️❤️ Дуже красива жінка. Гордість України. 🔥🔥", "Красуня!", "Дуже Гарні очі🙂", "Красива фотосесія!!!! 😍😍😍", "Чарівно 🌸 🌸 🌸", "Була б чоловіком, закохалася б😍! Шалено красива!", "Олечка ви шикарна в будь-якому образі👍", "Яка ви красива жінка🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.