Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку незвичайними фото, на яких з'явилася в дуже незвичному образі.

На першій фотографії Світлана позує зі старшою донькою Євою у святковій фотозоні, мабуть, знімки були зроблені кілька днів тому в день народження її молодшої дочки. Перед камерою зірка з'явилася в тонкому мереживній сукні білого кольору, під яким немає білизни. Її волосся розпущене і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж. При цьому фанати помітили, що з особою співачки щось не так, але не зрозуміло фотошоп це або пластику. На одному з фото Лобода з'явилася разом з донькою Євангеліною, яка позує в персиковому платтячко. Лобода не підписала свою публікацію, зате фанати кинулися її активно обговорювати, засинаю маму і доньку компліментами.

Світлана Лобода з донькою, скрін поста в Instagram
Світлана Лобода з донькою, скрін поста в Instagram

Світлана Лобода, скрін поста в Instagram
Світлана Лобода, скрін поста в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.