Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього оголосила конкурс для фоловерів.

Як видно, дівчина зображена в кімнаті, вона затишно вмостилася в кріслі і уважно вивчає якісь папери. На ній цікава джинсова спідниця середньої довжини і модний червоний піджак, під яким ледь помітний бежевий топ, а на її ногах акуратні босоніжки на шпильках. Її волосся зібране у хвіст, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до кадру Раміна написала: "Хто скаржився на низький рівень самооцінки? Цей пост для вас. Три переможці отримають доступ до онлайн консультації Михайла Лабковського 25 травня "PRO Самооцінку", а також залишила умови свого конкурсу.

Раміна Есхакзай, скрін з Instagram
Раміна Есхакзай, скрін з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.