Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-сестра знаменитості, Ксенія, виставила трепетну серію селфі, показавши, як проводить час на самоізоляції через коронавірус COVID-19. Так, дівчина позувала в Донецькій області, насолоджуючись заходом сонця на пляжі біля води і розслабляючись в гамаку. Варто зазначити, що батьки Світлани, мама Наталія і тато Сергій, живуть у Київській області, як і Ксенія з чоловіком.

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи красуню компліментами: "Красуня ❤️", "Краса в красі!😘", "Лялечка ти наша", "Боже! Яка краса! Чоловікові нереально пощастило! 😍👑", "Казка озера 👌🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

ВАрно відзначити, що сама Світлана Лобода висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка порадувала численних шанувальників новиною - зірка зареєструвалася у популярному додатку TikTok і встигла викласти досить відверте відео. Світлана позувала в затишній домашній обстановці лише в махровому халатику і спідній білизні, спокусливо рухаючись на камеру під свій новий трек "Мой".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.