Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками незвичайним фото, а в підписі до нього задала фанатам дивне питання.

На знімку Наталія позує, схоже, на кухні, вона стоїть в розкішному рожевій сукні з відкритими плечима і пишними рукавами, а в руці тримає великий ніж. Її волосся акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до кадру зоряна красуня написала: "Чому жінки вбивають? Пишіть тут ваші версії та історії як провели карантин. Сподіваюся всі залишилися живі?". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".