Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Знаменитість виставила нове селфі, на якому продемонструвала зміни відразу після карантину через коронавірус COVID-19. Так, артистка вирішила змінити зачіску, зробивши чубчик і вирівнявши зазвичай хвилясте волосся. Шанувальники ж відзначили, що красуня нагадала їм виконавицю Селену Гомес.

🔥⚡️ лаконічно підписала Андраде

Фолловери не пройшли повз: "Ого😳, Мішка, хто це?????😲😲😲😲😲", "Чимось дуже схожа на Селену Гомес 😍 Тобі лчить 🌼", "💥💥💥красуня! 😍", "Бліін, як мені подобааєтьсяя😻😻😻🤗", "вогонь❤️", "Солодка булочка 😻💦", "Занадто гаряче 😍🤤🔥", "Мішка, яка ж ти красива😍💖", "Така красива😍 в душі бігають єдиноріжки коли дивлюся на тебе ❤️", "Симпатично!😊".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.