Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Цього разу красивий ролик з'явився на фан-сторінці артистки.

Так, на відео Тіна милується собою перед камерою в машині, розглядає своє ідеальне обличчя і в кінці мило посміхається. До речі, співачка не зрадила своєму стилю і постала в звичному образі – червона помада і великі золоті сережки-кільця.

"Найкрасивіша❤", - відзначили фанати в публікації.

"Міс Досконалість❤️", "Найкраща😍", "З розуму зводить вродою своєю", "Ухти ангел", "Крихітка❤️", "Світиться яскравіше, ніж тисячі зірок 😻💜", - похвалили зовнішній вигляд Кароль користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль порадувала шанувальників відмінною новиною – її хіт "Вільна", який співачка виконала дуетом з солісткою гурту The Hardkiss Юлією Саніною, названо "Баладой року" за версією премії "Золота Жар-птиця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль оголила живіт і приголомшила радісною новиною: "Питання відпадають?".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль ніжно притиснулася колінами до Балана просто на підлозі – "Хімія...".