53-річний співак Віктор Павлик і його молода скандальна обраниця, 25-річна Катерина Репяхова, яка за сумісництвом є його концертним директором, у всю готуються до весілля. До речі, дату торжества пара перенесла у зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19. Закохані часто виставляють спільні романтичні кадри, які з'являються на сторінці Катерини в Instagram. А нещодавно дівчина видала кілька захоплюючих фактів про їх сім'ю, розповівши те, про що фанати напевно не знали.

Цікаві факти про нашу сім'ю: ⠀ - Ми разом працюємо і проводимо практично весь наш час поруч один з одним. Коли ми опинилися на карантині, не відчули змін в наших відносинах, тому що і так з ранку до вечора разом. - Всіма фінансовими питаннями в сім'ї завідую я😅 ВП точно не знає, яку суму ми заробили за місяць (йому це не цікаво), а я знаю. - ВП свої речі завжди пере тільки сам. Мені не довіряє😅 іноді може і мої шкарпетки випрати вручну)) - У нас вдома не розділені обов'язки, якщо у мене немає настрою готувати, ВП завжди сам щось приготує з задоволенням. - ВП не любить гуляти, просто прогулюватися пішки. Мені це не дуже подобається, але довелося змиритися. - ВП завжди свариться, коли я купую нові речі. Особливо ця проблема була на початку наших відносин. Він вважає, що жінці достатньо однієї курточки зиму, я вважаю мінімум три і ще плюс шуба😂. З взуттям теж саме, він вважає що вистачить двох пар на сезон, ну а в мене їх хоча б 5-6. Але зараз він вже не реагує так гостро, хоча частенько я від нього ховаю нові речі і непомітно пізніше одягаю. Потім кажу: та це ж старе, ти що забув😅 - Ми з ВП досить вульгарні люди😅 навряд чи хтось це зрозуміє, але жарти у нас ще ті🙈 - ВП дуже швидко рахує, а я не вмію зовсім. (Моя мама була вчителькою математики, а як відомо природа на дітях відпочиває😂).Тому завжди прошу його щось мені порахувати. Крім грошей))) А ВП не може прочитати дрібний шрифт і я йому завжди щось читаю)) - Ми живемо дружно і рідко сваримось (тьху-тьху). А навіть якщо і лаємося довго не зациклюємося). Останній раз ВП не розмовляв зі мною пару годин, після того, як дізнався, що у мене дві весільні сукні😅 він щиро не розуміє, навіщо дві)) ⠀ Ну як?😅🙈 Дізналися щось новеньке?)))

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, екс-дружина Віктора Павліка розповіла про його пригоди і показала пікантні фото.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua Віктор Павлік відверто розповів, як зраджував дружині

Також Знай.uа писав, Віктор Павлік за крок до весілля заговорив про біду в родині.