Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з нареченою, але в цей раз показав стильний знімок, на якому позує без Даші.

Як видно, Добринін відображений у тьмяній кімнаті, вона рівненько сидить і дивиться в камеру з посмішкою на обличчі. Перед камерою він з'явився в підкачаних сірих джинсах і білій футболці, поверх якої накинув модну темну куртку, а на його ногах білі кросівки. У підписі до кадру Микита звернувся до дівчат-прихильниць. "Дівчата, хочу поговорити з вами. Відверто. У кого більше шансів на взагалі миттєве увагу – у неохайного чухана з довгим волоссям або педанта, одягнений з голочки? І все ж, скільки людей, стільки й уподобань. Тому, признавайтесь, на що дивіться в першу чергу: на усмішку, запах, обличчя, одяг, руки, жести або мова?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію "холостяка", відповідаючи на його питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.