Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото в грайливому образі, а в підписі до нього запросила фанатів дивитися її новий прямий ефір.

На новому фото зоряна красуня позує на вулиці, вона сидить на лавці в спокусливій позі і пристрасно дивиться в камеру. На прогулянку Настя вийшла в білих штанях і кокетливою джинсовій курточці з цікавим візерунком. Її волосся розпущене, але вона запустила в них руки і трохи підняла, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до кадру Каменських запросила фанатів на свій черговий прямий ефір: "Буде багато цікавого! Не пропустіть!". Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.