Даша Ульянова – переможниця десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Однак стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Зате модель отримала свою порцію слави і тисячі нових підписників в Instagram, яких тепер часто радує різними публікаціями.

Так, після серії вельми відвертих знімків Даша показала скромні селфі, де постала перед фанатами з красивою укладкою та яскравим макіяжем в салоні краси.

"В руках @mariia_samharadze і @beauty_lab_ny перетворююсь на інстатьолочку))) дівчатка, ван лав назавжди 💔😍😭", - написала дівчина.

До речі, підписники почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами. Крім того, на першій фотографії особливо уважні помітили на безіменному пальці Даші обручку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"У Даші є чоловік!!!😍", "Шикарна 😍😍", "Яка ти😻", - зазначили користувачі соцмережі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк" Макс зізнався в інтимі на проекті, секретне листування просочилося в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, після розставання з Максом переможниця "Холостяка" Даша почала мацати сама себе.

Також портал Знай.uа писав, що "холостяк" Макс засвітився на фото в обіймах красуні-стюардеси – Даша не пробачить.