У фіналі пост-шоу популярного романтичного реаліті "Холостяк-10" виявилося, що головний герой Макс Михайлюк зайнявся сексом з однією з учасниць на проекті, і зізнався в цьому своїй обраниці Даші Ульяновій. З очевидної причини пара не залишилася разом, про що заявила у прямому ефірі.

Потім Макс на своїй сторінці в Instargram розмістив пост, в якому звернувся до глядачів "Холостяка" і попросив вибачення.

"Я не інстаграмна особа, якщо чесно, мені ніколи не було цікаво виносити сміття з хати, брати участь у плітках і когось обговорювати. Я щиро хотів залишити все, як є і жити далі. Але відчуваю, що у мене з'явився певний обов'язок перед вами, перед аудиторією, яка дивилася весь сезон, переживала, підбадьорювала, писала гарні, добрі слова. Ще раз хочу сказати Вам величезне дякую.

Макс і Даша, фото: СТБ
Макс і Даша, фото: СТБ

Вибачте, якщо не виправдав чиїхось очікувань, не вибрав, вподобану Вам учасницю, що зробив або не зробив. Але тільки я відповідаю за всі свої рішення і дії. Чесно, я не хочу цього хайпу, як хочуть інші. І як бачите, не все так погано у всіх) Я б навіть сказав, дуже добре.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Хочу звернутися до людей, які зі мною від початку і до кінця, до людей, які вміють слухати і чути, розуміти і не будують здогадок, не перекручують інформацію, не тримають зла за те, що я робив, як вважав за потрібне.

Я вдячний усім, хто проживає своє життя і не обговорює мою. Хто зі мною, не дивлячись на мій вибір і симпатії", - написав Михайлюк.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк" Макс зізнався в інтимі на проекті, секретне листування просочилося в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, після розставання з Максом переможниця "Холостяка" Даша почала мацати сама себе.

Також портал Знай.uа писав, що "холостяк" Макс засвітився на фото в обіймах красуні-стюардеси – Даша не пробачить.