Даша Ульянова – переможниця десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Однак стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Зате модель отримала свою порцію слави і тисячі нових підписників в Instagram, яких тепер часто радує різними публікаціями.

Багатьом українцям Даша запам'яталася завдяки яскравій зовнішності – довгим волоссям і пухким губам. Проте дівчина не завжди була такою. На Instagram-сторінці "Холостяка" з'явилася публікація, на якій видно, як раніше виглядала колишня кохана Макса.

"А де губи поділися", "Даша до збільшення губ і зараз взагалі 2 різні людини😣", "А мені тут більше подобається, нормальні губи, більш якась ніжна і натуральна!", "Інша людина🎀", - написали в коментарях шанувальники реаліті.

скріншоти

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша з "Холостяка" поділилася пікантним секретом краси – "Дуже багато питань".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка" Даша зізналася, на що готова заради краси.

Також портал Знай.uа писав, що холостяк Макс емоційно звернувся до фанаток після секс-скандалу: "Я не хочу цього".