Даша Ульянова – переможниця десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Однак стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Зате модель отримала свою порцію слави і тисячі нових підписників в Instagram, яких тепер часто радує різними публікаціями.

В цей раз дівчина поділилася емоціями від перегляду випусків "Холостяка".

"Переглядаючи випуски "Холостяк" у мене були абсолютно різні емоції: іноді дуже хороші моменти ностальгії, радості, погляд на себе і все, що відбувається з боку, а іноді - накривали смуток, туга і навіть злість. Коли дівчатка йшли на побачення, ти розумієш, що там може бути всяке, але хоча б не бачиш і не проживаєш ці моменти. З виходом ефірів багато перевертається, маски знімаються і ти чітко розумієш, хто є хто. Видовище не для слабкодухих.

Даша Ульянова, фото з Instagram
Даша Ульянова, фото з Instagram

У будь-якому випадку, я не шкодую про свою участь не залежно від сформованого результату, не залежно від різного роду напружених обставин і не дивлячись на наш дружний жіночий колектив 😂 Я вважаю, що гідно пройшла цей шлях, була такою, яка є, піддавалася тій казковій романтиці та пристрасті, які на той момент були між нами з М., проживала нашу з ним історію.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У висновку, хочу додати, що отримала вже кілька десятків повідомлень і коментарів від вас, чи варто йти на проект у наступних сезонах. Дорогі, буде складно, але якщо ви стійкі, відкриті для відносин, дійсно, хочете закохатися і прожити красиву казку, то вперед. "Холостяк" - прекрасний проект, в якому реально побудувати відносини, а попередній сезон цьому явний доказ", - написала Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Ульянова показала, як виглядала до збільшення губ.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка" Даша зізналася, на що готова заради краси.

Також портал Знай.uа писав, що холостяк Макс емоційно звернувся до фанаток після секс-скандалу: "Я не хочу цього".