Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", акторка і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила трепетне сімейне фото з чоловіком Олександром Стояновим, привітавши коханого з днем народження - 10 червня йому виповнилося 33 роки. Так, артистка зізналася, що червень - кармічний місяць, який приніс їй багато прекрасних людей, однак найбільш важливою датою для красуні залишається день народження чоловіка.

[quote author=""]Червень мій кармічний місяць......)) Стільки прекрасних людей він приніс в моє життя....

Але є, один... єдиний, з яким я прокидаюся і засинаю.... Та безумна людина і ніжно мною кохана, з яким я забуваю про весь світ, тому що коли ми разом планета зупиняє свій рух і в ній паримо тільки ми!♥️ ⠀

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

@stoianov_aleksandr

Ти — мій РАЙ і ПЕКЛО....

Моє сонце і зірки....

Моя атомна бомба....

Моя провідна зірка....

Мій маяк....

Мій антистрес....

Моє снодійне....

Моя мелодія....

Мій дім....

Ти — «мій наркотик».... ⠀

Люблю тебе — ТИ МІЙ!

З Днем Народження!🥂

Фолловери залишилися в захваті: "Неймовірна і улюблена пара😍😍😍 Щастя вам нескінченного ❤️❤️❤️", "З іменинником Вас 🎂 Дуже гарне і зворушливе привітання ❤️", "ви чарівна пара, нехай ваша любов триває вічно, з днем народження", "Привітання!!!) ви чудова пара ❤", "Ви разом Шикарна Пара! Браво!👏".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.