Даша Ульянова – переможниця десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Однак стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Зате модель отримала свою порцію слави і тисячі нових підписників в Instagram, яких тепер часто радує різними публікаціями.

В цей раз дівчина поділилася емоціями від перегляду випусків "Холостяка".

"Був момент на "Холостяк", коли я відчувала особливу гордість. Це – знайомство Макса з моїми батьками. Та що тут говорити, знайомство всієї країни з моїми рідними, адже ви теж побували в моєму будинку, з моїми близькими через екрани.

Даша Ульянова, фото - Instagram
Даша Ульянова, фото - Instagram

Мої батьки – це приклад чистої і щирої любові, поваги один до одного, підтримки, турботи, правильних, чесних принципів і благих намірів. Вони багато разом пройшли, щоб створити міцну щасливу сім'ю і піклуватися про своїх дітей. І нехай моє дитинство було не дуже сімейним, але все одно я їм дуже вдячна і шалено люблю... за життя, за виховання, за цінності, за приклад відносин, які так хочу бачити у своїй майбутній сім'ї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

А ще хочу сказати спасибі вам, багато хто з вас так добре відгукувалися про мою родину. Я бажаю всім відчувати любов і турботу батьків, але навіть, якщо у вашому житті цього не було, то зробіть все для того, щоб колись були щасливі ваші діти. Приклад теплих надійних сімейних взаємин – це завжди інвестиція в щасливі сім'ї ваших дітей, і їхніх дітей...", - написала Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Ульянова показала, як виглядала до збільшення губ.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка" Даша зізналася, на що готова заради краси.

Також портал Знай.uа писав, що холостяк Макс емоційно звернувся до фанаток після секс-скандалу: "Я не хочу цього".