Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", багато часу проводить у соціальних мережах. Є ще одна цікава новина. Молода зірка переїхала в нове житло.

Про це стало відомо завдяки новій публікації дівчина в мережі Instagram.

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

"Я переїхала! Можете привітати мене", - пише співачка.

На фотографіях співачка позує на коробках з речами, які перевезла з попереднього житла. Проте в Instagram-Stories виконавиця повідомила, що переїхала не просто так. За словами юної зірки, вона вирішила запустити своє власне реаліті-шоу на YouTube, в якому показуватиме все, що відбувається в її житті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Jerry Heil зізналася, що час від часу з нею трапляються "трешові штуки", через які вона не відчуває себе в безпеці. Саме цим їй хочеться ділитися зі своїми шанувальниками.

Підписники співачки з нетерпінням чекають на запуск реаліті, а поки вітають зірку з новосіллям: "Вітаю! Тепер ще більше гостей поміститься"; "Клас, вітаю! Румтур зробиш?"; "Вітаю! Життя заграє новими фарбами! Сподіваюся, хітів стане ще більше"; "Дуже рада за тебе! Нехай буде добре на новому місці".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спойлер фіналу "Від пацанки до панянки" – дівчата закружляють у танці під медовий голос Jerry Heil.

Як повідомляв Знай.uа Jerry Heil підкорила мережа "домашнім" відео, запитайте себе: "Коли мами нас*ать".

Знай.uа писав, "перша шлюбна ніч", - Jerry Heil роздяглася і грайливо понежилась в ліжку.