Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала новий чорно-білий знімок, на якому позує в незвичному образі.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася в довгому світлому плащі цікавого фасону з довгим розрізом, з-за якого визирає її гола нога. Волосся дівчата розпущені і трохи розпатлане вітром, а на її очах модні сонцезахисні окуляри, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до кадру Добкіна написала: "У нас погода як настрій дівчини. Дайте вже таблетку їй спокою. Харків, я скоро приїду. Розповідайте нові заклади смачні. Не дарма ж я худла". Фоловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипає компліментами і захопленими коментарями, деякі зазначили, що на цьому кадрі Алла сама на себе не схожа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.