Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", акторка і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію кадрів, відправившись в Одесу. Так, артистка позувала в міні-сукні ніжно-рожевого кольору з бахромою на рукавах, насолоджуючись ароматом диких троянд і блакитного моря.

«...Пройдемо в сад, я покажу Вас трояндам...“🥀 процитувала Річарда Шерідана Кухар

Фолловери залишилися в захваті: "Це неможливо витримати💗💗💗 любов!", "Катя💓💓💫", "Сильно гарна!!❤️", "🔥🔥🔥Яка ти гарна😍😍😍👍👍👍👍🔥", "❤️Дуже красива🌸так ніжно🌸🌸", "Як троянда жінка прекрасна І ароматна і ніжна…🌹", "Wow💕обидві фотографії дуже барвисті і Ви, Катя, на них просто краса🌹❤️", "сама ніжність, витонченість і чарівність 🌺🦋".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережа оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.