Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з новоспеченою дружиною, але цього разу показав милий кадр, на якому позує без неї, а в підписі до нього поділився особистими подробицями з минулого.

На новому фото зоряний красень відображений в красивій тьмяною кімнаті, він сидить у кріслі й серйозно дивиться в камеру. На ньому підкачані джинси, світла футболка і синя курточка. У підписі до кадру Микита розповів про своє юнацтві і мрії про кар'єру. "Знаєте, зараз розумію, мені колись дуже не вистачало порад, з чого почати роботу, як будувати свою кар'єру. Може моя історія буде комусь корисною, чи я зможу допомогти словом. Буду радий, друзі. Поділю свою розповідь на частини і буду періодично постити продовження. Готові, поїхали?", - написав він і виклав свою історію. Фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію "холостяка", засипаючи його компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.