Як відомо, учасниця романтичного шоу "Холостяк-10" Даша Ульянова отримала серце головного героя, однак їх стосунки розвалилися відразу після проєкту черз зради Макса Михайлюка з іншою дівчиною. Ведучий шоу Григорій Решетник вирішив пролити світло на інтимні подробиці проєкту. Про це він розповів в ефірі програми "Слава+".

"Ми намагалися не заважати, але те, що можна - ми знімемо", - поділився телеведучий "Холостяка".

За словами Решетника, інтимна близькість між учасниками виникає вже ближче до фіналу, і тоді знімальна група залишає їх наодинці один з одним.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Секс на проєкті – як і в житті. Під час інтимних моментів ми прислухаємося до головного героя, який просить залишити їх. Зрозуміло, що з етичної сторони ми вимикаємо камери та відпускаємо пару. Все інше намагаємося показати у випуску", - зазначив ведучий.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що переможниця "Холостяка" Даша Ульянова показала, як виглядала до схуднення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даша Ульянова розповіла, що не проти, якщо до неї на вулиці підходять люди познайомиться або сфотографуватися.

Також "Знай.ua" писав, що Даша Ульянова пошаруділа пушком на грудях.