Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість завела ще й акаунт у популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де вже не раз радувала шанувальників гарячими танцями і забавними пародіями.

На цей раз Аліна приміряла образ студентки, позуючи з короткою стрижкою і надівши яскраво-помаранчеву толстовку. За сценарієм артистка зіграла роль прогульниці, яка не може засвоїти нові знання, що навалилися на неї.

Страшний сон студента👹🤕😵😅 Всім які складали, здають ЗНО ДПА і вступникам присвячується🥴🥴🥴 у кого таке було?)))

Фоллоеври не пройшли повз: "Аліна, ти підстриглася?", "Переглянула 3 рази, вмираю просто😂😂😂👍", "Смішна🔥😂", "Крутяк! Ти така чарівна !!!!!!!!!! Я з тобою фільм дивилася , там, де ти грала стерву, класно граєш! Я взагалі тебе ще маленькою люблю ))))) а так швидко час біжить! Вже доросла дівчина!", "Це я на хімії👍", "клас,мені так подобаються такі відео,ви чудова актриса)))))", "Аліна, ти природжена актриса, від Бога🔥👍👏".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.