Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому в Грузію, де він активно займався спортом, ще й шанувальників до цього привчав.

Але в цей раз Іраклі розкрив фанатам ще одне своє захоплення – це знайомство з давніми грузинськими традиціями в різних регіонах. На новому фото холостяк відображений в темряві з факелом у руках, очевидно, це частина ритуалу, в якому він взяв участь. У підписі до публікації Макацарія розповів: "Одне з найцікавіших складових моєї роботи - це знайомство з давніми грузинськими традиціями в різних регіонах. Один з таких звичаїв – Лампроба – сванський народний свято на знак перемоги над ворогами, присвячений святому Гіоргію. У цей день поминають предків, розпалюють вогнища, починають факельні ходи і накривають столи стравами". Захоплені фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію холостяка, засипає компліментами і схвальними коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.