Відомий російський шоумен, чоловік Алли Пугачової і батько двох дітей 44-річний Максим Галкін часто ділиться з фанатами сімейними або робочими знімками. На цей раз артист вирішив трохи поностальгувати і опублікувала кадри 20-річної давності, чим привів у захват численних шанувальників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Максима Галкіна в мережі Instagram.

На цей раз Галкін виклав серію архівних фотографій, на яких він позує на фоні Дрезденської опери, то в Юрмалі, то на лижному курорті. При цьому артист іронічно зазначив, що це "фотки з минулого століття". Шоумен навіть попросив фанатів проголосувати за найбцікавішу.

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/
Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зі знімків на нас дивиться чарівний стильний хлопець епохи 90-х. Фанати прийшли в захват і зізналися, що не впізнали улюбленого артиста: "Красень однак, що вже тут сказати", "Просто реп-виконавець", "Чого такий зухвалий?", "Скрізь красунчик".

Галкіна навіть порівняли з Кіану Рівзом, Енріке Іглесіасом і Джеймсом Діном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Пугачової і Галкіна ризикує стати популярнішою за батьків, піде по стопах Івлєєвої.

Як повідомляв Знай.uа Максим Галкін показав рідкісні архіви з дитинства і батька-військового: "Я проморгав".

Знай.uа писав, Кіркоров "наплював" на Пугачову і просто на камеру обіймався зі знаменитою блондинкою.