Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію трепетних романтичних кадрів, позуючи з величезним букетом незвичайних троянд синього кольору. Так, артистка приміряла чорну міні-сукню з глибоким декольте, підкресливши струнке тіло, довгі ноги, а на останньому фото з каруселі ніжно обняла молодшу доньку Тільду.

Варто відзначити, що передбачуваним батьком дівчинки Тільди є соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн, однак на час самоізоляції Світлана не згадувала про коханого в соцмережах. Втім, вже як два роки красуня підписує Тіля емодзі вовка, натякаючи на його подарунки або гарячі кадри, присвячені самому чоловікові.

будь-яка дівчинка любить , коли її люблять ❤️🐺 поділилася думками Лобода

Фолловери залишилися в захваті: "Тілі мабуть теж квіточки сподобалися😍", "Вгадуємо кількість троянд? моя ставка - 301😄", "Ви просили на побачення синіх троянд? 😁😍", "Супер зірка як завжди❤🔥", "Рамштайн відвідав?🤔", "світлана привіт ти прекрасна і квіти тобі личать ти сама як квітка прекрасна", "Особливо коли це Тілль (rammstein)", "букет для шикарної дівчини🤩".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.