У справі російського артиста Михайла Єфремова з'явився четвертий потерпілий. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Повідомляється, що їм є молодший син цивільної дружини Ірини загиблого в аварії водія Сергія Захарова Валерій. Згідно з новим статусом він зможе брати участь у суді і навіть вимагати компенсацію.

До нього потерпілими визнали брата водія, його дружину і старшого сина. При цьому цивільну дружину, з якою він прожив останні 22 роки, не присвоїли процесуальний статус.

Єфремов в суді, скрін з відео
Єфремов в суді, скрін з відео

Увечері 8 червня, п'яний Михайло Єфремов спровокував ДТП. Водія іншої машини госпіталізували і він помер від отриманих травм у лікарні. На даний момент Єфремов перебуває під домашнім арештом.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

З'явилася інформація, що у відомого російського актора Михайла Єфремова, якого після скандальної смертельної аварії позбавляють роботи, медики діагностували хронічний алкоголізм. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Так, цей діагноз означає, що Єфремова можуть позбавити водійських прав довічно. Також наголошується, що до цього російському акторові була проведена психіатрична експертиза, в результаті якої його визнали осудним.

"Такий діагноз — вирок для водія, прав з ним можуть позбавити довічно. Про це поліція і має намір клопотати перед судом (краще пізно, ніж ніколи). Напередодні психіатрична експертиза визнала актора осудним", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Єфремова відсудила у комунальників 120 тисяч з бурульок, подробиці інциденту.

Як повідомляв Знай. ua, Єфремову виставили важкий діагноз після ДТП.

Також Знай. ua писав, що адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо.