Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, вже четвертий день розшукує свого тримісячного цуценя на прізвисько Марсі.

На своїй сторінці в Instagram ведуча звернулася за допомогою до підписників. Раміна розповіла, що 28 червня під час прогулянки в районі Столичного шосе у Києві в неї загубилося тримісячне цуценя на прізвисько Марсі.

Пошуки улюблениці виявилися безуспішними. За її словами, у собаки є проблеми із системою травлення і вона потребує дорогого лікування.

"Вона може бути де завгодно. Бігає швидко. Сьогодні я поїду в район авторинку на столичці і знову буду шукати, просити записи з камер. Придивіться до своїх сусідів, особливо приватні будинки, раптом хтось прихистив. Допоможіть знайти песика за гарну винагороду", - попросила вона.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна присоромила порушників карантину – "Дозволяють зайве".

Як повідомляв портал Знай.uа, буквально нещодавно Раміна хвалилася в Instagram тим, що у неї з'явилася ще одна собака.

Також портал Знай.uа писав, що Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.