Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, випадково показавши численним шанувальникам, як готується до нового кліпу і його лаштунки в гримерці. Так, артистка замість того, щоб зробити селфі, запустила прямий ефір, демонструючи, як над її образом працюють стилісти, а також засвітивши кращий друзів - дизайнера Бічоллу Тетрадзе і продюсера Нателлу Крапівіну.

-Господи, навіщо я зробила прямий ефір? здивувалася Світлана Лобода на відео

Фолловери залишилися в захваті: "Хотіли зробити фотографію, а вийшов прямий ефір 😂 краще!", "Відчуваю,що нас чекає жарішка від Свєтіка🔥", "Хотіли зробити фотографію, а вийшов прямий ефір 😂 краще!", "Ля який образ🔥 Що то дуже цікаве нас чекає ♥️ Красуня наша😍👑", "У вас там веселуха😂♥️Можна до вас ? 😍", "Нас чекає від свєти щось бомбічне 💣", "Блискіток нашкрябали😂😂🤪", "Коли вийшли з бункера😂🤘", "красуня😙".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Світлана Лобода виставила розкішний кадр, позуючи біля власного особняка та мікроавтобуса, який використовує в основному під час концертів. Так, артистка приміряла міні-топ і штани чорного кольору, доповнивши зухвалий образ масивною сумкою і блейзером-оверсайз, а також засвітивши струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.