Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, примірявши спокусливий облягаючий комбінезон з тигровим принтом, суцільно вкритий блискучими паєтками. Так, атистка поспішила поділитися радісною новиною - закінчилися зйомки її нового кліпу на сингл "Воом boom", режисером якого став епатажний Олександр Гудков.

Варто відзначити, що попередній кліп на хіт "Новий Рим" в стилі хоррор для Світлани зняв Алан Бадоєв, проте багатьом шанувальникам ролик "не зайшов".

друзі, поспішаю поділитися! ми завершили зйомки відеокліпу на сингл #boomboom 🔥🔥 з командою Саші Гудкова @gudokgudok 😁 я отримала задоволення і по-справжньому відірвалася!!😬 впевнена, нас чекає щось дуже незвичайне, зухвале, вільне і місцями шокуюче !😉 у кращих традиціях Лободи і Гудкова #verySoon #Lo Чекаєте ?😬😬😬

Фолловери не пройшли повз: "режим «очікування» включений😍", "Кліп ще не вийшов, а я вже його обожнюю🔥❤️", "Неймовірна🔥", "Занадто hot🔥😍", "Тигриця🐯🔥🔥🔥", "режим очікування урочисто включений 😍😍", "⚡️⚡️⚡️⚡️походу, boomboom вже стався до виходу треку🔥🙃", "Гудок і Лобода-сильна суміш🙈😍", "Ууууууух.....🌟", "Чекаємо бомбу🥵💔Найкраща!!", "Як круто, Світлана Сергіївна! Ми дуже чекаємо!❤️😍😍😍🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.