Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерів в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила кумедний спільний кадр з телеведучою Лесею Нікітюк, позуючи на зйомках шоу "Хто зверху?" і примірявши незвичайні образи. Так, артистки перетворилися на наречених у білосніжних весільних сукнях, а Слава навіть пожартувала, що тричі піймала заповітний букет.

Варто відзначити, що красуня зараз не заміжня, Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру. Співачка відзначала, що у неї є обранець, однак публіці вона його поки не показує.

Я сьогодні три рази спіймала букет нареченої 🤲🏼 А підкинула чотири 🤣 @lesia_nikituk 😘

Фолловери не пройшли повз: "Букет букетом, головне , щоб своє щастя спіймали за руку!😍🔥👏", "Досвід не проп'єш! 😉", "Які ви красиві😍", "Ахаха, Ви неймовірні!💕😂🔥", "Така Няшка!!!!!!!!!!!!!!!", "Краща🔥 Ти дуууже красива❤️", "Красуня,треба терміново заміж🤩😍", "Який злосьний погляд🤪", "Дві красуні❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.